Corona maatregelen

Het campingseizoen van 2020/2021 was een vreemd seizoen, maar ondanks de maatregelen kon het seizoen grotendeels doorgaan. Veel mensen genoten van een vakantie in eigen land. Het is onzeker wat er in het volgende seizoen gaat gebeuren, maar wij doen er in ieder geval alles aan om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit is echter afhankelijk van de regels en maatregelen op dat moment. Wanneer er veranderingen zijn op dit gebied zullen wij onze gasten inlichten en ons corona-protocol aanpassen. Als aanvulling hieronder een aantal aandachtspuntjes wanneer je een vakantie boekt in 2022.

Kamperen 2022?

In de meeste gevallen hebben we vorig seizoen gezien dat het kamperen gewoon door kan/mag gaan. Wij begrijpen echter heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Buiten de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden, stellen we ons zo flexibel mogelijk op. 

Flexibele voorwaarden gedurende COVID-19 crisis

Wanneer op last van de overheid het verblijf niet is toegestaan, dan is het in ieder geval mogelijk om de reservering kosteloos om te boeken. Mocht dit niet de voorkeur hebben, dan heb je recht op restitutie van het betaalde bedrag. Opmerkingen hierbij:

  • Van volledige restitutie is alleen sprake wanneer onze glamping gesloten is op last van overheidsmaatregelen. 
  • In andere gevallen - bijvoorbeeld bij quarantaineplicht van een van de gasten, of wanneer enkel een bepaalde faciliteit gesloten is - is er geen sprake van recht op volledige restitutie. We kijken in overleg dan wel graag naar een passende oplossing.

Sanitair

Een van de maatregelen van het afgelopen seizoen was de sluiting van gemeenschapelijke sanitair voorzieningen. Alle safaritenten beschikken over een eigen sanitair, waardoor er geen last is van deze maatregel. Alleen het toilet in het receptiegebouw kan dan niet meer gebruikt worden. 

Faciliteiten

Alle overige faciliteiten die aanwezig zijn op het terrein zijn vaak ondergeschikt aan andere regels en maatregelen voor de glamping. Dit kan er voor zorgen dat de ene faciliteit open mag zijn, terwijl dit bij een andere faciliteit niet het geval is. Wanneer je een arrangement inclusief een faciliteit hebt geboekt die gesloten is, kijken we graag samen naar een passende oplossing hiervoor. De reservering van de glamping blijft wel gewoon staan en de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden blijven hiervoor gelden.