Activiteiten

Probeer iets nieuws of vertrouwds en ga de uitdaging aan!

Holland Evenementen Groep biedt samen met Glamping de Oever vele activiteiten, met voor ieder wat wils! Hieronder staan een aantal leuke opties beschreven, check de sites of de receptie voor het complete aanbod. Er zijn mogelijkheden aanwezig voor iedereen met een mix van spectaculaire en relaxte activiteiten. Voor alle gasten van Glamping de Oever zijn erg regelmatig leuke aanbiedingen op de activiteiten van de Holland Evenementen Groep en alle gasten mogen gratis voetgolfen. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan van te voren!

Fietsverhuur

Fiets per dag €19,50 / E-bike per dag €29,50 – Meer info en reserveren via de receptie.

Voetgolf

Gratis voor alle glamping gasten (buiten reserveringen van andere gasten om). Speel 9 holes en daag je tegenstander uit: leg jij het hele parcours af in het minst aantal schoten? Het heuvelachtige terrein, de obstakels, het water en de zandbunkers maken het extra uitdagend. Dit de ideale gezinsactiviteit!

Meer info

 

Wipeout (16+ jaar)

Al jarenlang is dit het meest populaire en succesvolste uitje van de Holland Evenementen Groep. Helaas is het al een tijdje niet meer op televisie, maar iedereen kan zich de spectaculaire obstakels van het programma herinneren. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Mega Sweeper’, de ‘Dizzy Dummy’ en de iconische ‘Big Red Balls’. Hier kun je deze en nog veel meer obstakels proberen te overwinnen, maar let op, het is lastiger dan je denkt! Met een exclusieve licentie van Endemol zijn wij de enige in Nederland die de enige echte obstakels van Wipeout in huis hebben. 
Prijs: vanaf €49,50 p.p.
Start: 9:30, 12:30 of 15:30
LET OP: deelname vanaf 16 jaar!

Meer info

 

E-Tuktuk

Wil je het prachtige natuurgebied van de Betuwe op een unieke manier ontdekken? Dan is een ritje met één van de 7-persoons E-tuktuk’s natuurlijk superleuk! Bepaal zelf de route langs leuke riviertjes, bloesems of bezienswaardigheden. Alle tuktuk's zijn elektrisch en volledig geruisloos, waardoor je optimaal kunt genieten van de prachtige natuur. Tijd voor een terras of picknick? Gewoon doen, jij bepaalt!
Huren voor 2 uur: €120 per TukTuk.
Vertrek: 10:00 of 14:30 uur.
Let op: bestuurder moet minimaal 23 jaar zijn en heeft autorijbewijs nodig.

Meer info

  

E-chopper en E-Fatbike huren

Rondrijden door de Betuwe op een stoere E-Fatbike of E-Chopper! Ze gaan beide even hard en hebben dikke stoere banden. Ze maken ook geen geluid; zo kan je volop genieten van de omgeving! Kies zelf een leuke route en stop onderweg om wat te eten en drinken op het terras.
Huren voor 2 uur: €29,50 per voertuig.
Vertrek: 10:00 of 14:30 uur.
Let op: E-Chopper rijden vanaf 16 jaar en minimaal scooter rijbewijs. E-fatbike 12 jaar/1.20 meter. Meer dan 1 passagier op een voertuig is niet toegestaan.

Meer info

 

Expeditie Robinson (12+ jaar)

Net als Wipeout hebben wij de exclusieve licentie voor Expeditie Robinson verkregen. Ben jij al jarenlang een echte fan? Dan is dit je kans om de proeven uit de tv-show zelf te proberen. Op televisie ziet het er altijd zo makkelijk uit, maar is dit ook daadwerkelijk zo? Bij de ene proef komt kracht van pas, terwijl je bij de andere een goed stel hersens kunt gebruiken. Kortom, de ideale Robinson is een multi-talent. Binnenkort meer info!

Let op: deelname vanaf 12 jaar!

 Glamping resort De Oever 0041 Schermafbeelding 2019 12 13 om 15.56.43

 

Mission Impossible (12+ jaar)

Hou je van een flinke dosis adrenaline en staat geen enkele uitdaging je in de weg? Dan is Mission Impossible echt wat voor jou! Spring van een 16 meter hoge hemeltrap. Beklim de enorme YOLO-toren en raas over het meer met de langste Zipline van Nederland. Grensverleggend is het juiste woord om deze activiteit te beschrijven.

Let op: deelname vanaf 12 jaar!

Meer info