Activiteiten

Probeer iets nieuws of vertrouwds en ga de uitdaging aan!

WoooooW! Dat is het motto van het moederbedrijf de Holland Evenementen Groep. Alle gasten met een WoooooW gevoel naar huis sturen, dat is waar de evenementenlocatie het voor doet. Wat dit gevoel inhoudt? Dat mag je zelf ontdekken met een van de vele gave activiteiten die je hier kunt doen. Er zijn mogelijkheden aanwezig voor iedereen met een mix van spectaculaire en relaxte activiteiten. Oh ja, alle gasten van Glamping de Oever krijgen korting op de activiteiten van de Holland Evenementen Groep. Voor de meeste activiteiten is het gewenst om ruim van tevoren een reservering te maken. Wil je zeker zijn van een plekje? Kijk dan op onze arrangementen pagina en boek direct een aanvullend activiteiten arrangement. 

 

Voetgolf

Voorlopig blijft er op het terrein van de glamping nog veel ruimte over, wat ons de mogelijkheid geeft om ook nieuwe activiteiten te ontplooien. Zo is er een pop-up voetgolfbaan! Speel 9 holes en daag je tegenstander uit: leg jij het hele parcours af in het minst aantal schoten? Het heuvelachtige terrein, de obstakels, het water en de zandbunkers maken het extra uitdagend. Dit de ideale gezinsactiviteit!

Meer info

 

Wipeout

Al jarenlang is dit het meest populaire en succesvolste uitje van de Holland Evenementen Groep. Helaas is het al een tijdje niet meer op televisie, maar iedereen kan zich de spectaculaire obstakels van het programma herinneren. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Mega Sweeper’, de ‘Dizzy Dummy’ en de iconische ‘Big Red Balls’. Hier kun je deze en nog veel meer obstakels proberen te overwinnen, maar let op, het is lastiger dan je denkt! Met een exclusieve licentie van Endemol zijn wij de enige in Nederland die de enige echte obstakels van Wipeout in huis hebben. Let wel op: Wipeout is vanaf 16 jaar!

Meer info

 

E-Tuktuk

Wil je het prachtige natuurgebied van de Betuwe op een unieke manier ontdekken? Dan is een ritje met één van de 7-persoons E-tuktuk’s natuurlijk superleuk! Bepaal zelf de route langs leuke riviertjes, bloesems of bezienswaardigheden. Alle tuktuk's zijn elektrisch en volledig geruisloos, waardoor je optimaal kunt genieten van de prachtige natuur. Tijd voor een terras of picknick? Gewoon doen, jij bepaalt! Houdt er rekening mee dat je voor het besturen van een tuktuk minimaal in het bezit dient te zijn van een autorijbewijs.

Meer info

  

E-chopper

Stap op de stoere E-Chopper met brede banden en een hoog stuur. De choppers maken geen geluid; zo kan je volop genieten van de omgeving! Kies zelf een leuke route en stop onderweg om wat te eten en drinken op het terras. Let op: voor het besturen van een E-chopper dien je minimaal in het bezit te zijn van een scooterrijbewijs. Meer dan 1 passagier op een voertuig is niet toegestaan.

Meer info

 

Expeditie Robinson

Net als Wipeout hebben wij de exclusieve licentie voor Expeditie Robinson verkregen. Ben jij al jarenlang een echte fan? Dan is dit je kans om de proeven uit de tv-show zelf te proberen. Op televisie ziet het er altijd zo makkelijk uit, maar is dit ook daadwerkelijk zo? Bij de ene proef komt kracht van pas, terwijl je bij de andere een goed stel hersens kunt gebruiken. Kortom, de ideale Robinson is een multi-talent. Binnenkort meer info!

 Glamping resort De Oever 0041 Schermafbeelding 2019 12 13 om 15.56.43

 

Mission Impossible

Hou je van een flinke dosis adrenaline en staat geen enkele uitdaging je in de weg? Dan is Mission Impossible echt wat voor jou! Spring van een 16 meter hoge hemeltrap. Beklim de enorme YOLO-toren, raas over het meer met de langste Zipline van Nederland en bouw een zo hoog mogelijke toren van bierkratten. Grensverleggend is het juiste woord om deze activiteit te beschrijven.

Meer info