De Kaap

Probeer iets nieuws of vertrouwds en ga de uitdaging aan!

Naast het glampingterrein ligt de grootste evenementenlocatie van Nederland, De Kaap. De Kaap biedt vele activiteiten, met voor ieder wat wils! Ook Beldert Beach bevindt zich op dit terrein met daarbij een aantal horecagelegenheden. 

Meer info

Glamping terrein

Activiteiten

Er is voor iedereen (tegen betaling) wat te doen: van spectaculaire tot relaxte activiteiten! Hieronder staan een aantal leuke opties beschreven, check de sites of de receptie voor het complete aanbod. Voor alle gasten van Glamping de Oever zijn er regelmatig leuke aanbiedingen op de activiteiten van De Kaap. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan van tevoren!

Wipeout (16+ jaar)

Al jarenlang is dit het meest populaire en succesvolste uitje van De Kaap. Helaas is het al een tijdje niet meer op televisie, maar iedereen kan zich de spectaculaire obstakels van het programma herinneren. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Mega Sweeper’, de ‘Dizzy Dummy’ en de iconische ‘Big Red Balls’. Hier kun je deze en nog veel meer obstakels proberen te overwinnen, maar let op, het is lastiger dan je denkt! Met een exclusieve licentie van Endemol zijn wij de enige in Nederland die de enige echte obstakels van Wipeout in huis hebben. 
Prijs: vanaf €49,50 p.p.
LET OP: deelname vanaf 16 jaar!

Meer info

 

Mission Metaverse (8+ jaar)

Mission Metaverse is de verzamelnaam voor de unieke Virtual Reality en Augmented Reality games op evenementenlocatie De Kaap in Zoelen. Twee verschillende werelden, waarin je samen of tegen elkaar de strijd aan gaat. Dit moet je meemaken!
Prijs: vanaf €17,50 p.p.

Meer info

  

E-chopper en E-Fatbike huren

Rondrijden door de Betuwe op een stoere E-Fatbike of E-Chopper! Ze gaan beide even hard en hebben dikke stoere banden. Ze maken ook geen geluid; zo kan je volop genieten van de omgeving! Kies zelf een leuke route en stop onderweg om wat te eten en drinken op het terras.
Huren voor 2 uur: €29,50 per voertuig.
Vertrek: 10:00 of 14:30 uur.
Let op: E-Chopper rijden vanaf 16 jaar en minimaal scooter rijbewijs. E-fatbike 12 jaar/1.20 meter. Meer dan 1 passagier op een voertuig is niet toegestaan.

Meer info

 

Expeditie Robinson (12+ jaar)

Net als Wipeout hebben wij de exclusieve licentie voor Expeditie Robinson verkregen. Ben jij al jarenlang een echte fan? Dan is dit je kans om de proeven uit de tv-show zelf te proberen. Op televisie ziet het er altijd zo makkelijk uit, maar is dit ook daadwerkelijk zo? Bij de ene proef komt kracht van pas, terwijl je bij de andere een goed stel hersens kunt gebruiken. Kortom, de ideale Robinson is een multi-talent. Binnenkort meer info!

Let op: deelname vanaf 12 jaar!

Meer info

 

Beldert Beach

Gratis toegang voor alle glamping gasten. Het allermooiste strand van de Betuwe, Beldert Beach, gelegen op 500 meter loopafstand van de Glamping, check op de Beldert Beach site de openingstijden. Het klimaat in Nederland wordt steeds warmer en is het dus lekker om af en toe verkoeling te zoeken. Voor meer informatie over Beldert Beach bekijk dan de uitgebreide pagina door hieronder op de button te klikken.

  • Beachvolleybal
  • Killersurf Glijbaan
  • Family Surf Glijbaan
  • Kiosk
  • Beachclub

Beldert Beach

Faciliteiten - Beldert Beach
Faciliteiten - Beldert Beach

 

Horeca

Beachclub en Kiosk op Beldert Beach

Lekker een dagje op het strand vertoeven? Dan voorzien we jou ook hier van de heerlijkste hapjes en drankjes. In de kiosk kun je terecht voor frisdrank, ijsjes en snacks uit de frituur. Daarnaast kun je in de Beachclub terecht voor een borrel en bite! Én natuurlijk om lekker te chillen.

Meer info en check de openingstijden

Horeca-kiosk
Horeca-kiosk
Horeca-kiosk
Horeca-kiosk
Horeca-kiosk
Horeca-kiosk
  

 

Impressie

De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap
De Kaap