De opening komt steeds dichterbij

maart 2021

Inmiddels is het alweer bijna april en komt de opening (13 mei) van de glamping steeds dichterbij. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en de boekingen stromen binnen. Op een aantal momenten zijn we zelfs al bijna helemaal vol! Hier zijn we natuurlijk super blij mee en verheugen ons op het moment dat we de eerste gasten mogen ontvangen.

Het speciale arrangement voor ons openingsweekend met Hemelvaart is inmiddels helemaal volgeboekt. We hebben daarom nu sinds kort ook een arrangement voor het Pinksterweekend. Een lekker lang weekend (21-05 t/m 25-05) met veel luxe, inclusief een vers ontbijtje aan de tent, een uitgebreide BBQ én een luxe borrelplank. Je kunt daarnaast ook heerlijk ontspannen op ons strand (Beldert Beach) of reserveren voor een van onze andere activiteiten. Kijk snel bij de arrangementen voor meer informatie. 

Het is op dit moment nog lastig te voorspellen wanneer welke activiteiten/faciliteiten weer open kunnen. We hebben er echter het volste vertrouwen in dat er vanaf mei weer een hoop dingen mogelijk zijn. Daarnaast zijn er nu ook al een aantal activiteiten mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een rondje voetgolfen of een van onze elektrische voertuigen (e-chopper, e-tuktuk of e-fatbike) huren om een heerlijk rondje door de Betuwe te rijden. Aangezien de safaritenten zelf beschikken over een eigen sanitair en het terrein ruim opgezet is, zal de glamping zelf altijd opengaan. Wat betreft de andere faciliteiten is het dus nog even afwachten.

Iets anders waar we ontzettend trots op zijn is dat we deze maand 'video van de maand' zijn op Jetcamp. De video geeft een goede impressie van de ruime opzet en de natuurrijke omgeving van de glamping. Daarnaast zie je ook alle andere faciliteiten voorbijkomen die de locatie te bieden heeft. Voor een goede impressie van onze glamping bekijk je hier de video.