Accommodatie

Genieten in Gelderland

15 Safaritenten

Luxe kamperen en maximaal genieten: onze safaritent is de perfecte uitvalsbasis om je even helemaal weg te wanen van alle drukte van thuis. Beleef een ultieme glamping ervaring: rust, ruimte en ontspanning, maar ook luxe, uitdaging en fun! Glamping de Oever in de Betuwe biedt het allemaal, met de ruim opgezette safaritenten op een rustig en zeer natuurrijk deel van de locatie. Onze accommodaties staan namelijk op een voormalig 9-holes golfterrein. Groen, groot en glooiend: het perfecte glamping landschap!

Onze safaritent is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het een eigen badkamer met een douche, wastafel en toilet. Daarnaast beschikt de tent over een complete keuken + inventaris, en drie slaapkamers die gescheiden zijn door een steigerhouten wand. Een kamer met een groot tweepersoonsbed, een kamer met twee keer een eenpersoonsbed en een kamer met twee stapelbedden, zodat er in totaal ruimte is voor maar liefst 8 personen. Alle bedden zijn twee meter lang, dus geschikt voor kinderen en volwassenen.

Naast voldoende opbergruimte is er ten slotte een comfortabele eet- en zithoek. Aan de voorkant heb je namelijk nog een ruime veranda (met eigen meubilair én een BBQ!).  Minder goed weer? Ook dan zit je goed in onze glampingtent, met oersterk houten frame en sfeervolle kachel om binnen te verwarmen. Op het gehele terrein kun je gebruikmaken van het algemene wifi netwerk, maar er is ook een (gratis) snel netwerk speciaal voor in jullie tent!

Wat is er aanwezig in de tent?

  • Sanitair
  • Barbecue
  • Keuken + inventaris
  • 3 slaapkamers voor 8 personen (1x tweepersoonsbed (vast), 1x 2 eenpersoonsbedden en 1x 2 stapelbedden)
  • Volledig gemeubileerd
  • Wifi (geen maximum van aantal apparaten per tent)

Bekijk hier de inventarislijst.

Ben je met meer dan 8 personen? Boek dan per accommodatie of neem contact op.

tentplattegrond
Accommodatie
Accommodatie
Accommodatie
Accommodatie
Accommodatie
Accommodatie
Accommodatie
Accommodatie
Accommodatie
Accommodatie
Accommodatie
Accommodatie